Mijn favorieten

Stille verkoop

Soms kiest een opdrachtgever er voor zijn woning te verkopen, maar wilt hij of zij niet dat (de verkoop van) de woning voor iedereen zichtbaar is op internet. Bij een ‘actieve verkoop’ plaatsen wij de woning op onder andere Funda.nl, onze eigen website en social media. Bij een zogenoemde ‘stille verkoop’ is de woning niet zichtbaar op deze kanalen.

Het kan dus zo zijn dat uw droomwoning wel te koop staat, maar niet tussen ons reguliere aanbod op internet staat. Benieuwd naar ons ‘stille aanbod’? Neem dan contact met ons op via 0348-565656 of info@meesters.nl. Graag horen wij dan wat u zoekt zodat wij met u kunnen meedenken en eventueel een zoekopdracht kunnen aanmaken.

Wilt u ook uw woning in de ‘stille verkoop’? Neem contact met ons op zodat wij u vrijblijvend en persoonlijk kunnen adviseren.Hieronder een greep uit ons 'stille aanbod' :

-- Moderne en uitgebouwde hoekwoning met bijna 120 m2 woonoppervlakte op een ruim perceel en dan ook een grote achtertuin. De woning staat in de woonwijk Noort Syde 1.

-- Luxe uitgebouwde tussenwoning met 139 m2 woonoppervlakte en met vrij uitzicht aan de voorzijde van de woning. De woning staat in de woonwijk Noort Syde 2.

-- Een stijlvol woon/winkelpand met dakterras met mogelijkheden voor een praktijk aan huis, atelier, winkel etc. op de begane grond. Ook ideaal als beleggingsobject!