Mijn favorieten

Stille verkoop

Soms kiest een opdrachtgever er voor zijn woning te verkopen, maar wilt hij of zij niet dat (de verkoop van) de woning voor iedereen zichtbaar is op internet. Bij een ‘actieve verkoop’ plaatsen wij de woning op onder andere Funda.nl, onze eigen website en social media. Bij een zogenoemde ‘stille verkoop’ is de woning niet zichtbaar op deze kanalen.

Het kan dus zo zijn dat uw droomwoning wel te koop staat, maar niet tussen ons reguliere aanbod op internet staat. Benieuwd naar ons ‘stille aanbod’? Neem dan contact met ons op via 0348-565656 of info@meesters.nl. Graag horen wij dan wat u zoekt zodat wij met u kunnen meedenken en eventueel een zoekopdracht kunnen aanmaken.

Wilt u ook uw woning in de ‘stille verkoop’? Neem contact met ons op zodat wij u vrijblijvend en persoonlijk kunnen adviseren.


Hieronder een greep uit ons 'stille aanbod' :

Oudewater

-- Een stijlvol woon/winkelpand met dakterras met mogelijkheden voor een praktijk aan huis, atelier, winkel etc. op de begane grond. Ook ideaal als beleggingsobject! 

-- Een stijlvolle halfvrijstaande woning uit 2006 met inpandige garage en 214 m2 woonoppervlakte, prachtig vrij uitzicht en op fietsafstand van het centrum.

-- Een riante villa met maar liefst 5 slaapkamers en 2 badkamers, gelegen in een rustig villawijkje nabij het historische centrum van het Oudewater en de Hollandse IJssel op steenworp afstand.

 

-- Op korte afstand van het centrum van Oudewater; het achterste gedeelte van een geheel verbouwde en gesplitste woonboerderij met grote tuin, royale vrijstaande stenen schuur, een prachtig monumentaal koetshuis en schitterend vrij uitzicht over het polderlandschap. 


Hekendorp:

-- Een schitterende 17e eeuwse woonboerderij op een ruim perceel met 505 m2 woonoppervlakte en 161 m2 externe bergruimte.  Het pand beschikt o.a. over een prachtige voorgevel, karakteristieke balkenplafonds, etc. 

Driebruggen:

-- Een landelijk gelegen en keurig onderhouden 2-onder-1-kap woning met prachtig vrij uitzicht, optimaal wooncomfort, 4 slaapkamers en ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.