Mijn favorieten

Wij verkopen jouw huis!

Aangenaam! Maak kennis met de makelaars van Meesters Makelaardij, sinds 1951 actief in Oudewater en de regio. Wij hebben een ENTHOUSIAST en een door ERVARING en PASSIE gedreven team. Een NVM makelaarskantoor, stevig geworteld in het centrum van de prachtige stad Oudewater. Wij zijn een gastvrij en toegankelijk full-service makelaarskantoor dat zich richt op de verkoop, aankoop, taxatie en verhuur van woningen en bedrijfspanden. De woningmarkt is altijd in beweging en wij begrijpen wat er komt kijken bij de koop of verkoop van een woning. Niet alleen praktisch, maar vooral ook persoonlijk. Wij begeleiden koper en verkoper met open en eerlijk advies en investeren in persoonlijk aandacht voor u gedurende het gehele traject. Een goed gevoel, dat is waar wij naar streven!

Historie

In 1951 wordt Meesters Makelaardij opgericht door Jan Meesters sr., de vader van de huidige directeur-eigenaar Jan Meesters. Zijn vrouw Corry werkte al vanaf 1957 in de zaak en zette de zaak in 1982, toen haar man was overleden voort. Samen met haar dochter Lijny, die vanaf 1973 in de zaak werkte, wisten zij het makelaarskantoor voortvarend uit te bouwen. Ook Jan Meesters verdiept zich intussen in het bedrijfsadministratieve en marketing-vak. Als Jan Meesters de diploma’s "Erkend hypotheekadviseur" en "Makelaar/taxateur in onroerend goed" behaalt, weet Lijny Meesters dat ze het bedrijf met een gerust hart aan Jan kan overdragen. Sinds 2001 treedt Jan Meesters letterlijk in de voetsporen van Jan Meesters sr. Bijna een halve eeuw later is Meesters Makelaardij uitgegroeid tot een toonaangevend makelaarskantoor in Oudewater en omstreken, marktleider in aan- en verkoop van woningen in de hele regio.

Meesters Makelaardij

Jan Meesters
Jan Meesters
Register Taxateur en Makelaar voor woningen en bedrijfsonroerend goed
Eigenaar en zoon van de oprichter van Meesters Makelaardij. Geboren en getogen in Oudewater, kent de stad en de regio dus als zijn broekzak! Een echt ‘mensenmens’. Toont interesse, denkt met u mee en beschikt over inlevingsvermogen. Begrijpt dat een woning meer is dan stenen en cement, staat open voor het verhaal achter het huis en zijn bewoner(s). Met recht een échte makelaar!
Daniël van Mourik
Daniël van Mourik
Taxateur en Makelaar
Een makelaar pur sang. Al jaren werkzaam in de makelaardij en als een spin in het web in ons werkgebied. Kan ook niet anders als je je jeugd hebt doorgebracht in deze mooie regio! Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, beschikt over een goed netwerk en staat met raad en daad voor u klaar.
Bart Aarendonk
Bart Aarendonk
Register Taxateur en Makelaar
Deborah Meesters
Deborah Meesters
Taxateur en Makelaar
Een echte ‘Meesters’, heeft de liefde voor het vak makelen dus met de paplepel ingegoten gekregen. Een gepassioneerde taxateur/makelaar, geduldig, begripvol, gedreven en talentvol. Altijd op zoek naar de ideale match: een tevreden verkoper en koper.
Elize Smit
Elize Smit
Commercieel medewerker binnendienst
Ons zonnetje in huis en stille kracht achter het makelaarsteam. Ontzorgt, neemt graag werk uit handen en is accuraat in haar werk. Gaat met een flinke dosis creativiteit en oog voor detail aan de slag voor de perfecte presentatie van uw woning!
Sonja Verhoeff
Sonja Verhoeff
Receptioniste
Het eerste gezicht dat u ziet wanneer u ons kantoor binnenstapt. Heeft voor iedereen een glimlach klaar en maakt van ons kantoor een ‘thuis’. Staat bezoekers, klanten en collega’s te woord en beschikt over een helikopterview.