Mijn favorieten

Historie

In 1951 wordt Meesters Makelaardij opgericht door Jan Meesters sr., de vader van de huidige directeur-eigenaar Jan Meesters. Zijn vrouw Corry werkte al vanaf 1957 in de zaak en zette de zaak in 1982, toen haar man was overleden voort. Samen met haar dochter Lijny, die vanaf 1973 in de zaak werkte, wisten zij het makelaarskantoor voortvarend uit te bouwen. In 1994 wordt het huidige pand aan de Donkere Gaard betrokken, waar Lijny de zaak alleen voortzette. 

Jan Meesters verdiept zich intussen in het bedrijfsadministratieve en marketing-vak. Tot 1999 is hij werkzaam in verschillende branches, maar dan treedt hij als vennoot toe tot het makelaarskantoor van zijn zus Lijny. Dat betekent: terug in de schoolbanken. Als Jan Meesters de diploma’s "Erkend hypotheekadviseur" "Makelaar/taxateur in onroerend goed" behaalt, weet Lijny Meesters dat ze het bedrijf met een gerust hart aan Jan kan overdragen.

Vanaf 2001 treedt Jan Meesters letterlijk in de voetsporen van Jan sr. Bijna een halve eeuw later is Meesters Makelaardij uitgegroeid tot een toonaangevend makelaarskantoor in Oudewater en omstreken, marktleider in aan- en verkoop van woningen in de hele regio.