Mijn favorieten

Verkopende makelaar

U bent van plan uw woning te verkopen en daar komt veel bij kijken. Daar heeft u een betrouwbare en actieve makelaar bij nodig.
 
Meesters Makelaardij is hét vertrouwde adres waar een directe, persoonlijke en klantgerichte aanpak voorop staat. Ons kantoor is aangesloten bij de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars), waardoor onze cliënten ten volle profiteren van onder andere de meest bezochte woningsite Funda en daardoor verzekerd zijn van een zeer professionele dienstverlening.
De NVM is met ruim 3600 aangesloten makelaars en vastgoeddeskundigen de grootste en meest invloedrijke brancheorganisatie op het gebied van vastgoed.

Wat kan Meesters Makelaardij voor u betekenen?
 • Wij bepalen de waarde van uw woning en adviseren u over een goede vraagprijs.
 • In overleg met u bepalen wij de juiste verkoopstrategie.
 • Wij melden uw woning aan in het landelijk uitwisselingssysteem van de NVM. Iedere NVM-collega in de regio is daardoor op de hoogte van het te koop staan van uw woning.
 • Wij verzorgen een gratis plaatsing op de landelijke NVM-website 'Funda' en uiteraard op onze eigen website.
 • Wij hechten veel waarde aan een goede presentatie van de woning. Wij werken daarom samen met een professionele fotografe en verkoopstyliste. Zij zal de foto's verzorgen ten behoeve van de presentatie op internet, in de brochures, etalage en advertenties. Op voorhand zal zij een afspraak met u maken om de woning door te lopen en daarbij advies te geven om de woning 'verkoop- en fotoproof' te maken. U zult hier een rapport van ontvangen.
 • Wij laten professionele 2d- en 3d-tekeningen maken voor de presentatie van de woning. Dit zorgt voor heldere plattegronden en een hoge ranking op Funda.
 • Wij hebben onze eigen woonkrant 'Meesterlijk Wonen'. In overleg zullen wij hier een advertentie in plaatsen. Uiteraard is het ook mogelijk om in andere regionale of landelijke bladen te adverteren.
 • Verder maken wij een overzichtelijke en verzorgde verkoopbrochure van uw woning die wij aan serieuze gegadigden verstrekken. Tevens komt er een flyer van de woning in onze etalage te hangen.
 • Indien gewenst kan een bord 'te koop' worden geplaatst bij de woning.
 • Wij gaan actief op zoek naar kopers en verkopers waarbij wij gebruik maken van ons zeer grote klantenbestand, waardoor we heel snel een match kunnen maken tussen koper en verkoper. Soms zelfs nog voordat een huis op internet wordt aangemeld. Naast de traditionele kanalen zoals het grote NVM uitwisselingssysteem maken wij ook gebruiken van online kanalen zoals social media waardoor ons aanbod een groot bereik via internet heeft.
 • Deze potentiële kopers worden door ons begeleidt bij bezichtiging van uw woning. Een afspraak tot bezichtiging gaat altijd in overleg met u.
 • In nauw overleg met u voeren wij de onderhandelingen over de koopsom en de opleveringsdatum.
 • Vervolgens stellen wij de koopakte op (conform de voorwaarden van de NVM).
 • Tot slot regelen wij de overdracht bij de notaris.

Stille verkoop

Soms kiest een opdrachtgever er voor zijn woning te verkopen, maar wilt hij of zij niet dat (de verkoop van) de woning voor iedereen zichtbaar is op internet. Bij een ‘actieve verkoop’ plaatsen wij de woning op onder andere Funda.nl, onze eigen website en social media. Bij een zogenoemde ‘stille verkoop’ is de woning niet zichtbaar op deze kanalen.

Wilt u ook uw woning in de ‘stille verkoop’? Neem contact met ons op zodat wij u vrijblijvend en persoonlijk kunnen adviseren over de verkoop van uw woning.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring