Mijn favorieten

Verkopende makelaar

Een woning verkopen; daar komt veel bij kijken! Daarom heb je een betrouwbare en actieve makelaar nodig die je geheel ontzorgt. Bij ons staat een persoonlijke aanpak voorop. Wij begeleiden jou graag in het gehele proces; van het bepalen van de waarde tot aan de overdracht bij de notaris. Wij hebben een groot netwerk en kennen de woningmarkt in deze omgeving als geen ander. Een goede makelaar kost geen geld, maar verdient zichzelf terug en doet daarbij dan ook nog eens de administratieve rompslomp en beschermt jou tegen juridische en bouwtechnische valkuilen.
Taxateur

Wij hebben drie Register Taxateurs in huis die in Oudewater en omstreken mogen taxeren. Zowel voor woningen als bedrijven. Wij kennen de markt en weten als geen ander wat er speelt en leeft. Wij nemen de tijd voor een correcte en goed onderbouwde taxatie.


Aankopende makelaar

Je staat op het punt om één van de grootste aankopen in jouw leven te doen! Daar begeleiden wij jou graag bij. Je ziet jouw droomwoning, maar dan ontstaan er vele vragen. Is de waarde juist? Hoe is de bouwkundige staat? Hoe moet ik onderhandelen? Kan ik het wel betalen? Wij kunnen je helpen! Niet alleen in Oudewater, maar ook in de omliggende plaatsen staan wij jou graag bij.
VERHUUR

Zoek je een betrouwbare makelaar voor jouw beleggingen? Wil je een advies voor de huurprijs? Zo min mogelijk werk, maar wel goede huurders? Wij kunnen je perfect bijstaan met advies, juridische ondersteuning en het zoeken naar een geschikte huurder.
Gratis zoekopdracht

Schrijf je vrijblijvend in en wij vinden jouw droomwoning! Wij inventariseren jouw zoekprofiel en jij ontvangt automatisch per e-mail het nieuwe woningaanbod. Liever met ons om tafel? Bel gerust voor een vrijblijvend gesprek waarbij wij jouw woonwensen bespreken. Er komt veel kijken bij het kopen van een woning; van zoekopdracht tot aan de financiering en de eventuele verkoop van jouw huidige woning. Wij beantwoorden graag alle vragen!