Mijn favorieten

Stille verkoop

Soms kiest een opdrachtgever er voor zijn woning te verkopen, maar wilt hij of zij niet dat (de verkoop van) de woning voor iedereen zichtbaar is op internet. Bij een ‘actieve verkoop’ plaatsen wij de woning op onder andere Funda.nl, onze eigen website en social media. Bij een zogenoemde ‘stille verkoop’ is de woning niet zichtbaar op deze kanalen.

Het kan dus zo zijn dat uw droomwoning wel te koop staat, maar niet tussen ons reguliere aanbod op internet staat. Benieuwd naar ons ‘stille aanbod’? Neem dan contact met ons op via 0348-565656 of info@meesters.nl. Graag horen wij dan wat u zoekt zodat wij met u kunnen meedenken en eventueel een zoekopdracht kunnen aanmaken.

Wilt u ook uw woning in de ‘stille verkoop’? Neem contact met ons op zodat wij u vrijblijvend en persoonlijk kunnen adviseren.


Hieronder een greep uit ons 'stille aanbod' :

Oudewater

-- Een in 2001 gebouwde moderne woning met o.a. 4 slaapkamers en een zonnige diepe achtertuin op het zuiden. De woning staat in een kindvriendelijke woonwijk op korte afstand van het centrum van Oudewater.

Driebruggen:

-- Een landelijk gelegen en keurig onderhouden 2-onder-1-kap woning met prachtig vrij uitzicht, optimaal wooncomfort, 4 slaapkamers en ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Polsbroek:
-- Een vrijstaande woning (2007) op een ruim perceel met prachtig vrij uitzicht aan de rand van de dorpskern Polsbroek. De woning biedt mogelijkheden voor B&B/mantelzorg/grote gezinnen/praktijk aan huis. Er is verrassend veel ruimte waaronder 7 slaap/werkkamers alsmede 2 badkamers. Parkeergelegenheid voor meer dan 10 auto’s op eigen grond.